De Stichting Vrienden Zutphen Hospice verleent financiële en materiële hulp aan het Hospice Zutphen. Dit doet zij door het geld dat door sponsors, donateurs en acties bijeen wordt gebracht voor het hospice te beheren. Hiermee garandeert de stichting dat iedereen gebruik kan maken van het hospice, ongeacht de financiële situatie.

Daarnaast verzorgt de stichting zelf diverse acties om gelden voor het Hospice bijeen te brengen zodat extra dingen voor de gasten mogelijk gemaakt worden. Zo is onder andere de tuin verbeterd, is er een badkamer gerealiseerd en is er een dakreparatie betaald.

Door de corona-maatregelen in de afgelopen periode zijn fysieke acties helaas niet mogelijk geweest. Wel was er de wens om in het hospice airco’s op te hangen omdat het in de zomer te heet kan worden. In 2020 is er daarom een crowdfundactie in gang gezet. Wat we daarmee opgehaald hebben is volledig ten goede gekomen aan de airconditioning. Deze is in 2021 geïnstalleerd.

Onder de kopjes op deze pagina vind u meer informatie over wie wij zijn, wat wij doen en hoe u ons financieel kunt ondersteunen als u het hospice een warm hart toedraagt.