Gastenboek

“Toen mijn vrouw hier binnen kwam, voelde ze zich meteen thuis. Dat was voor ons een geruststelling. Mijn beide dochters vinden het hier prachtig. De liefdevolle zorg naar een ziek persoon: fantastisch.” 


 

“Mijn moeder voelde zich er al snel thuis en werd verwend. Een serene rust, warmhartige mensen en nieuwe gesprekken met een ieder die aan haar bed kwam. Ook ik, ‘haar dochter uit Canada’ mocht bij haar logeren. Hoe fijn was dat.” 


 

“Het is een hele serene plek.” 


 

“Ze waren allemaal lief, niets was teveel. Hierdoor kijk ik (dochter) anders naar mijn eigen werk in het ziekenhuis.” 


 

“Het aankleden en de zorg werd heel gemoedelijk gedaan. Iedereen leefde persoonlijk mee, zoveel van die schatten liepen hier rond.” 


 

“… We waren gestrest want het vervoer naar het hospice was niet goed geregeld. De ambulance kwam niet. Maar toen kwamen we daar en was er tijd. Moeder was heel blij, ze werd goed verzorgd. En wij konden weer kind zijn.” 


 

“… Zodra wij binnenkwamen, om onze vriend te bezoeken in uw Hospice werd ons gevraagd of we zin aan koffie hadden met wat lekkers. Dat gaf ons een warm gevoel. Afgelopen vrijdagmiddag rond 4 uur reden we, na een emotionele middag, omdat onze vriend was overleden, weer huiswaarts en vergaten uw team te bedanken voor alle goede zorgen. Dat willen we via dit mailtje even rechtzetten.’ Met een hartelijke groet uit Leeuwarden.” 


 

” … om je geliefde ouder in vrede te zien in de laatste periode van haar leven is een geweldig mooie gift van het Hospice in Zutphen aan onze familie geweest.” 


 

“Het was een enorm fijne ervaring om tussen mensen te zijn, die aan een half woord genoeg hadden om te weten wat je voelde en waar je behoefte aan had. Hoe de situatie van mijn moeder ook was, er was altijd begrip en eindeloos geduld!”