Vriend worden

U kunt de Vrienden Hospice Zutphen op verschillende manieren ondersteunen:

Vriend / donateur worden
Onze vrienden steunen ons jaarlijks met minimaal €20. Donateur kunt u worden door het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen. Een éénmalige schenking is natuurlijk ook van harte welkom! 

Periodieke schenkingen
Periodieke schenking van een vast bedrag gedurende minimaal vijf achtereenvolgende jaren kan voor de gever fiscaal interessant zijn. Om periodieke giften van de belasting te kunnen aftrekken is geen notariële akte meer nodig. Tegenwoordig voldoen de volledig ingevulde formulieren van de Belastingdienst. Klik op Periodieke Schenking voor het formulier op de website van de Belastingdienst.

Erven en nalaten
De Stichting Vrienden van Hospice Zutphen kunt u als begunstigde opnemen in uw testament. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij uw notaris. Wij zijn een ANBI-erkende stichting. Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. Voor meer informatie klik hier voor de website van de belastingdienst.

Club van Honderd
Bedrijven en instellingen of verenigingen kunnen lid worden van de Club van Honderd. Ze leggen zich vast voor een jaarlijkse schenking van een veelvoud van € 100, gedurende minimaal vijf jaren. De minimum jaarlijkse bijdrage is honderd euro. Deze schenkingen worden in hun geheel toegevoegd aan het Gastenfonds. Leden ontvangen een certificaat van deelname en zij kunnen vermelden dat zij lid zijn van de Club van Honderd in hun interne en externe uitingen.

Eenmalige giften
U kunt uw gift hieronder op een veilige manier via iDeal overmaken. U vult zelf een bedrag in.