Hospice Zutphen

Thorbeckesingel 2
7204 KS  Zutphen
0575 566 333
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hospice Zutphen op Facebook

 

Kunstmanifestatie KleurRijk Leven

Kunstmanifestatie voor Hospice Zutphen

Elke drie jaar organiseren de Vrienden van Hospice Zutphen een grote kunstmanifestatie. Veel kunstenaars en kunstbezitters staan dan belangeloos werken af die geveild of verkocht worden ten bate van het Gastenfonds van het hospice. Uit dat fonds kunnen de bijdragen van de gasten van het hospice worden aangevuld, zodat niemand om financiële redenen niet in aanmerking zou kunnen komen voor de zorg die Hospice Zutphen levert.

Kleurrijk Leven 2017 bestaat uit vier onderdelen:

1. Een online kunstveiling

Van 29 april tot en met 13 mei loopt een online veiling via  www.kunstveilinghospicezutphen.nl. De werken zijn van 10 tot en met 13 mei ‘live’ te bezichtigen in de pop up winkel het historische pand De Biervoerder (Nieuwstad 36), waar ze desgewenst ook direct gekocht kunnen worden.

2. Een weekend lang kunstworkshops in Dat Bolwerck

Op 10 juni om 12.00 uur verricht burgemeester Annemieke Vermeulen in Dat Bolwerck aan de Zaadmarkt de opening. Daarna beginnen twee dagen van ‘Levenskunst’, een bont aanbod van kunstworkshops door bekende kunstenaars uit de regio. De workshops zijn tegen een kleine vergoeding toegankelijk voor jong een oud.

3. Drie culturele avonden in Luxor en Dat Bolwerck

Op dinsdag, woensdag en donderdag 13, 14 en 15 juni kan weer op een andere manier van cultuur genoten worden. Op 13 juni wordt in Luxor de film Amour van Michael Haneke met o.a. Isabelle Huppert vertoond. Op 14 juni spreekt de Zutphenaar Christiaan te Strake over Zutphense iconen, en kunt u genieten van cellomuziek verzorgd door Eleonora Tan, een rising star in de muziekwereld. Dat gebeurt in Dat Bolwerck. Op donderdag 15 juni  treedt op diezelfde locatie vocal group Sotto Voce op.

4. Een traditionele hamerveiling met Harm Edens in de Burgerzaal

Op zondagmiddag 18 juni van 14 tot 17 uur vormt een hamerveiling met Harm Edens als veilingmeester het sluitstuk van KleurRijk Leven 4. De te veilen werken kunnen bezichtigd (en eventueel direct gekocht) worden in Dat Bolwerck van 13 tot en met 17 juni.

Meer informatie:

Kijk op www.kunstveilinghospicezutphen.nl of

https://www.facebook.com/KleurrijkLevenZutphen/