Hospice Zutphen

Thorbeckesingel 2
7204 KS  Zutphen
0575 566 333
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hospice Zutphen op Facebook

 

Foto's

Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Klik op een foto om deze te vergroten.

Regelmatig bereikt ons de vraag of het mogelijk is om in het hospice rondgeleid te worden. Wij willen graag tegemoet komen aan die vraag hoewel de mogelijkheid tot rondleiding zich niet vaak voordoet; de privacy en rust van onze gasten en hun naasten gaan natuurlijk altijd voor. Toch kunnen zich momenten voordoen dat de situatie in het hospice het wel toelaat om met kleine groepjes door het huis te lopen en uitleg te geven. Een dergelijke situatie ontstaat altijd plotseling en duurt zelden lang. Dat betekent dat deze bijeenkomsten niet ruim vooruit gepland kunnen worden. Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een mail ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam en telefoonnummer zodat wij bij de eerstvolgende mogelijkheid contact met u kunnen opnemen.

Onze Nieuwsbrief u een goed idee geven van het reilen en zeilen van het hospice. In de uitzending van de EO ziet u hoe één van onze vrijwilligers het werken in het hospice ervaart.

 

Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen Hospice Zutphen